Profylaxkurs med PROFYLAXbarnmorska

Profylaxkurs med din PROFYLAX-barnmorska. På kursen kommer ni som par få bra ’verktyg’, hitta trygghet och kraft för att föda ert barn.

Kursen fokuserar på det fysiologiska födandet. Tillsammans tränar ni andning, avslappning, provar förlossningspositioner, massagemetoder för avslappning och smärtlindring, rebozo och ni får hjälp att formulera er positiva förväntan inför födandet med hjälp av er PROFYLAX-barnmorska. 
Efter profylaxkursen kommer du och din partner vara det bästa teamet!

Kursen är förlagd i Admira Kvinnohälsas lokaler mellan kl 9-16, uppdelat på ett förmiddags- och ett eftermiddags pass, total kurstid 6 timmar. Vi bjuder på frukost och fika. Lunch intas på egen hand. I kursavgiften ingår också den fina Profylaxboken. 

Datum för våren 2023:

25 feb

15 april

6 maj

10 juni

Plats: Admira Kvinnohälsa

Pris: 2500 kr/par. Listade gravid på Admira Kvinnohälsa erhåller 10% rabatt och betalar 2250 kr/par.

Kursledare: Mirna Carrillo Lundell, Profylaxbarnmorska

Bokning: sker via vår onlinebokning och din anmälan är bindande. OBS du behöver boka för TVÅ personer.

Betalning: görs i samband med anmälan till BankGiro 771-4371 (Admira Kvinnohälsa AB). Märk betalningen med Profylax + den gravidas namn

Avbokningsregler: Tänk på att en obetald kursavgift INTE gäller som avbokning. Behöver du avboka kan du göra det kostnadsfritt fram till 7 dagar före kursstart, då återbetalas hela kursavgiften. Vid senare avbokning, debiteras hela kursavgiften. Om du kan uppvisa läkarintyg återbetalas halva kursavgiften. Vid sjukdom hos kursledaren eller för lågt deltagarantal förbehåller vi oss rätten att flytta/ställa in kursen, då erhåller du full återbetalning.

Friskvårdsbidrag: Profylaxkursen är avdragsgill för friskvård. Om du ska lämna in ett kvitto för ersättning – mejla oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. när du har betalat kursavgiften, så ordnar vi ett särskilt Friskvårdskvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.