Våra erbjudanden

Våra erbjudanden

Vi vet att ett förtroendefullt bemötande, tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning.

Till oss är du välkommen när du är gravid eller har frågor inför en graviditet, behöver rådgivning eller samtal kring preventivmedel eller annat som rör din sexualitet. Du kan också testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom, boka tid för klimakterierådgivning eller ta ditt cellprov om du har fått kallelse eller egentest som du har missat eller inte önskar ta själv (enligt screeningen för livmoderhalscancer). 

Du hittar oss mitt i Lund, vid Stortorget (ovanför H&M). 

Graviditet

Att vänta och föda barn är en av de största händelserna i livet. Din upplevelse av graviditeten och förlossningen är unik. Vi gör vårt bästa för att möta just dig och dina behov.

Preventivmedel

Ett preventivmedel ska kännas tryggt och passa både ens kropp och livssituation, men valet är inte alltid enkelt. Välkommen till oss för samtal, rådgivning och receptförskrivning.

Cellprov

Cellprov tas med 3 års mellanrum för kvinnor mellan 23-50 år och med 5 års mellanrum för kvinnor mellan 50-70 år.

Klimakterierådgivning

Med våra barnmorskor kan du prata om din hälsa, livsstil och sexualitet i övergångsåldern. Vi kan även göra en bedömning och ge råd kring underlivsbesvär.