Samarbetspartners

Emma ultra

Emma ultraljud är en privat mottagning specialiserad inom fosterdiagnostik och obstetriskt ultraljud av gravida. Emma Ultraljud har varit verksam i Malmö sedan 2008 samt i Lund från 2019 och är med +10.000 undersökningar per år den största ultraljudsmottagning i Södra Sverige. emmaultraljud.se/boka-ultraljud


helsa

På Helsa BVC Laurentii träffar du engagerade sjuksköterskor med specialistutbildningar som har lång erfarenhet av att arbeta med barn och familjer. Tillsammans med dig följer vi basprogrammet inom barnhälsovård och erbjuder den hälsovård som ditt barn har rätt till. Alla besök hos oss är givetvis kostnadsfria. BVC Helsa Lunddingravidcoach

Din gravidcoach hjälper dig att få en lugn och trygg förlossning, därmed en positiv start på det nya livet för er alla. Vi erbjuder profylaxkursen "Föda utan rädsla", Doulastöd och olika Gravidprogram som anpassas helt utifrån dina/era behov. www.gravidcoach.se/


Sagogrynet

Jag heter Lin Dalén och är amningsrådgivare och hjälpmamma i Amningshjälpen. Jag är mamma och har sedan 2005 engagerat mig i föräldraskap och livet med barn i allmänhet, och amningsfrågor i synnerhet.

Jag är författare, jag bloggar och skriver om amning, skriver amningstexter för tidningar och utbildar hjälpmammor inom Amningshjälpen. Föreläser och håller amningskurser, och utbildar både föräldrar och vårdpersonal samt studenter – blivande barnsjuksköterskor/barnmorskor mfl. i amning och amningsrådgivning.


logotype

Stöd- och behandlingssamtal för par eller enskilda personer, homo-, bi- trans eller heterosexuella, som handlar om sexualitet eller sexuella problem. Jag är barnmorska, sexolog och steg 1-terapeut i KBT sedan flera år år. Ett besök kostar 200 kr per person, högkostnads- och frikort gäller. Magle lilla Kyrkogata 1C, tisdagar och torsdagar.
Du bokar tid direkt via telefon: 0739-82 44 58, eller via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.sexosam.se


Gerdahallen logga svart transperent

MammaMage

Är du nyförlöst eller har du problem med dina magmuskler? Vet du kanske om att du har en diastas? Åsa Rippe, leg. fysioterapeut på Gerdahallen och certifierad MammaMage tränare, erbjuder bedömning av magmuskler och mätning av ev diastas. Individuell rehabilitering och träning erbjuds och planeras tillsammans med patienten. Vi tränar individuellt eller i grupp och bebisen får gärna följa med. Se hemsida för mer information.


relationsfokus stor

Relationsfokus

Marcus Peterson är auktoriserad socionom, leg.psykoterapeut och handledare & lärare i psykoterapi. Han har flera års erfarenhet av arbete med familjer och parrelationer. Marcus driver företaget Relationsfokus där han träffar familjer med fokus på att stärka relation mellan förälder/förälder och förälder/barn. Utöver detta träffar han par för att arbeta på den vuxna parrelationen. För mer information om Marcus besök hans hemsida www.relationsfokus.seupsidedown

UpsideDown erbjuder meningsfull träning till dig som vill stärka, balansera och göra kroppen mer hållbar. UpsideDowns träningsstudio är belägen i Södra Sandby och ägs/drivs av Hanna Åberg. Hanna är utbildad Leg. Sjuksköterska & Lic. Personlig/Medicinsk Tränare. Under graviditeten sker många hormonella processer i kroppen och gör så att ledbanden i bäckenet och i andra leder mjukas upp. Uppmjukningen och viktökningen (från livmoder, moderkaka och bebis) förändrar kroppshållningen hos den gravida. UpsideDown erbjuder träning under och efter graviditeten med fokus att bibehålla och återställa den muskulära balansen och kroppshållningen, oavsett om ditt mål är att fungera bättre i vardagen eller gå vidare med annan träning. Vi tränar i små grupper (max sex deltagare/grupp) för att du ska kunna få individuella råd. Barn är alltid välkomna vid dessa träningstillfällen. www.upsidedown.se


 


iklinik

iKLINIK är Skånes snabbast växande sjukgymnastklinik. Med kompetens, nytänkande och tillgänglighet som ledord erbjuds professionell diagnostik, behandling och rehabilitering för ortopediska och idrottsmedicinska besvär.

Genom att ständigt effektivisera vår verksamhet ges möjlighet till korta väntetider under det nationella högkostnadsskyddet.


rajayoga

Vårt kunnande - ditt välbefinnande
Raja Yoga Lund är en yogaskola där vi sätter dig som yogautövare i centrum och du får utvecklas på dina villkor. Med vårt motto "Vårt kunnande - ditt välbefinnande" menar vi att du som yogaelev kan känna dig trygg med att våra lärare är kunniga i både att lära ut, men även i sitt eget utövande för att kunna förmedla en genuin yoga&mindfulness upplevelse i syfte att öka ditt välbefinande. Vi erbjuder klasser i yoga & pilates för alla även dig som är gravid eller precis fått barn.